web analytics
Nov
22
Postat lördag den 22/11/2014, 16:54

IMG_3815
Tadaa spjälsängen monterad och bäddad :) Jättenöjd med den vi tillslut valde, modellen heter Brio Cot Two. Täcket är så stort så det ska vi inte ha i början men kul att provbädda ;)

IMG_3808
Eftersom vi har så trångt i sovrummet och som synes går det inte att öppna garderoberna när den står där så därför skruvade vi på hjul från Clas Ohlsson under så man kan rulla undan den när det behövs. Supersmidigt. Tills den behövs nu så låter vi dock den stå i vårt extrarum där vi har datorerna :)

IMG_3817
En av anledningarna till att vi valde denna modell och inte Sundvik från IKEA som vi först hade tänkt är att man kan skjuta ner ena långsidan. Tror det kommer underlätta mycket för mig som är så kort sen när man har sänkt ner botten på sängen (finns två lägen) och behöver lägga i/ur barnet eller behöver bädda så slipper man knäcka ryggen och stå på tå. Jätteenkelt och tyst funktion. När man sänker ner den så lyfter man bara upp och trycker in den lite och låter den sänkas i skårorna och när man vill höja upp den igen så drar man bara upp tills det klickar till och den är på plats längst upp igen.

Kommentarer

Mamma den 24 november, 2014, 21:59

Jättefint!!


Lilla ärtan den 27 november, 2014, 09:40

Myyysigt! Vi har vår spjälsäng hemma men jag tycker det känns tidigt att bygga ihop den redan. Men längtar till vansinne efter att få provbädda den 😃


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: