web analytics
Nov
26
Postat onsdag den 26/11/2014, 20:10

IMAG2293

Exakt en månad kvar till BF nu! :) Det är ju inte alls långt kvar egentligen… och hon kan ju faktiskt komma ännu tidigare också. Förut så tänkte jag att åh vad bra om jag går över en vecka till Januari men nu struntar jag i det, nu är jag dels så less på att vara gravid och dels så längtar man ju ihjäl sig efter bebisen. Men hon får gärna vänta någon vecka till åtminstone så att jag hinner sluta jobba. Vore ju sådär party om vattnet går på jobbet lixom…. Jobbar sista veckan nästa vecka.

Det känns verkligen att det blir tyngre och tyngre nu. Jag älskar min mage men den är ivägen för det mesta ;) och sover dåligt så är så otroligt trött på dagarna. Foglossningen börjar smyga sig på också så att gå några längre sträckor är inte att tala om, älskar min cykel!

Idag var det dags för barnmorskebesök igen och allt var bra nu med. Bra blodtryck, bra hjärtljud (140 slag), normalt magmått (34cm) och sockervärdet sen sist var också normalt. Bebisen ligger med huvudet ner som hon ska men huvudet var fortfarande ruckbart. Min barnmorska trodde ändå att hon kommer fortsätta ligga såhär och inte vända sig så hoppas hon har rätt.

Imorrn är det dags för nästa och sista (innan bebisarna är födda) föräldragruppsträffen!

Kommentarer

Lilla ärtan den 27 november, 2014, 09:38

Åh jösses vilken stor och fin mage, helt ofattbart att man själv kommer växa sådär mycket. Och vad fort det gått! 👏


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: