web analytics
Nov
30
Postat söndag den 30/11/2014, 23:19

matcaza

Igår så unnade jag och David oss en dejtkväll på Cazanova med trerätters middag på kvällen :) Jättemysigt att klä upp sig lite, äta god mat och prata om bebisen och framtiden. Det kommer ju antagligen dröja ett tag innan nästa gång ;) Jag åt jättegott grillspett med pommes till varmrätt och en chokladfondant till efterrätt. Riktigt mysig kväll!

IMAG2359g
Till och med gravidklänningen jag har börjar sitta tajt ha ha.

Annars i helgen så har vi som många andra städat och adventspysslat. Fått upp ljusstakarna i fönstren, bytt gardiner och satt upp julgranen. Lite tidigt med granen kanske men lika bra att passa på nu när man har ork och vi vet ju inte när det sätter i gång så skönt att ha det klart. Mysigt med julfeeling också :) Får se hur länge granen får vara ifred…

jul1

IMAG2368

IMAG2379

IMAG2380

Kommentarer

Mamma den 1 december, 2014, 21:38

Vad mysigt ni har det :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: