web analytics
Dec
19
Postat fredag den 19/12/2014, 15:22

IMG_4333

Idag är det en vecka till annandag jul och därmed en vecka kvar till BF för skruttan i magen! Det kan ju hända när som helst men jag tror att det endera blir julafton eller så blir det runt den 29de.

Idag har jag inte gjort nånting alls precis som igår, men det känns helt okej. Antagligen sista ensamma dagen hemma också för i helgen är ju David hemma och på måndag kommer min mamma och lillebror hit för att fira jul. Skönt för jag har tröttnat på att vara hemma ensam nu. Visst det är ju skönt och sådär men har ju ingen ork och är tung som en elefant så man kan ju inte göra så mycket. Skojar inte när jag säger att det knappt är lönt att vända sig om i sängen längre. Har jag lagt mig på vänster sida så ligger jag så sen, det är för jobbigt att vända sig :’D Känns som bebisen väger typ 10kg därinne men det gör den väl förhoppningsvis inte :D

Häftigt att tänka på att det kan dra i gång när som helst också :) Snart är vi tre (+katterna) <3

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: