web analytics
Dec
23
Postat tisdag den 23/12/2014, 13:47

IMAG2675
Dan före dan före dan före BF… :)

Fick ju ett extra barnmorskebesök inplanerat tills imorse för att säkerställa att bebisen verkligen låg rätt och för att följa upp mitt blodtryck som blivit högre. Positiva var att huvudet ligger neråt till 100% (fortfarande rörligt dock men det får väl vara så :P) och hon trodde att bebisen är normalstor. Det negativa är att mitt blodtryck blivit ännu högre och förmodligen är det en början på en havandeskapsförgiftning. Fick ta urinprov som visade på att jag inte har det än men att det kan vara på väg trodde barnmorskan. Så jag blev ordinerad att vila och göra så lite som möjligt och så ska jag dit igen på måndag 29/12 om inte bebisen kommit då. Skulle jag få huvudvärk, yrsel eller känna mig sjuk nu i julhelgen så ska jag höra av mig till förlossningen och visar det sig då att jag har havandeskapsförgiftning så sätter de förmodligen igång mig då \o/
Men jag hoppas på att jag klarar mig ifrån det och får en rolig och mysig julhelg istället :)

Spännande och se nu om bebisen tittar ut nu (eller blir vräkt pga ovan) innan nyår eller om den väntar tills 2015… :) Kanske blir det redan i morrn på julafton som vi ”befarat”?

Kommentarer

Cissi den 24 december, 2014, 00:11

Åh, hoppas det går bra och utan komplikationer! Lycka till! <3


victoria den 24 december, 2014, 14:21

God jul!! tack så mycket :) kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: