web analytics
Dec
26
Postat fredag den 26/12/2014, 23:08

IMG_20141226_115712

26 december och beräknat födelsedatum var idag, dagen vi väntat på så länge! Overkligt och häftigt :)
Men vart är bebisen? Dagen är nu slut så det blir övertid. Frågan är hur länge… jag känner mig som en tickande bomb. Inga tecken på att det ska starta förutom mensvärk som kommer och går men det har jag ju haft länge.

En del av mig vill ha ut bebisen nuuuuuuuu, längtar ju ihjäl mig efter bebisen och vill ha tillbaka min kropp. En annan del av mig vill gå över till januari för att det är ju ”bättre” att vara född då och så känns det ganska så läskigt med förlossning och att ha hand om ett barn :o Oh my god vad har vi gett oss in på?! :D

Kommentarer

Cissi den 26 december, 2014, 23:37

Åh, det kommer gå bra ska du se! :))) Förstår att du vill ha tillbaka din kropp dock, fyfasen vad jobbigt det måste vara att vara sådär stor! Är lite rädd inför det jag.. D: Kram på dig!


victoria den 28 december, 2014, 20:16

Tack! :) Ja det är väldigt osmidigt nu ;) ser fram emot att kunna röra mig igen. Tur att det bara är en kort period i livet ändå ;P kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: