web analytics
Dec
29
Postat måndag den 29/12/2014, 16:27

IMAG2722

Ingen bebis ännu. Barnmorskebesöket imorse gick bra, ingen havandeskapsförgiftning, dock var blodtrycket fortfarande högt (något lägre än sist dock) så fick en tid igen på fredag om inte bebisen kommit innan dess men det tror jag den har. Bebisens huvud var lite ruckbart så det har fixerat sig mer än sist iallafall då det var rörligt, skönt! Magmåttet låg på 38 cm och kurvan som tidigare pekat typ rakt uppåt på sistone har stabiliserat sig och var normal.

Upptäckt fler bristningar på magen också :( Inte bara de jag hade på sidorna (som för övrigt blivit ännu fler) utan även flera mitt på magen under naveln. Tråkigt men men det var väntat. Har ju fått dem för en god sak åtminstone! ;) Kan alltså även konstatera att det inte hjälper att smörja med oljor (visste man ju sen innan men placebo är ju fint) och att de flesta kom nu de senaste två veckorna.

Annars så går vi mest här hemma och väntar… och väntar… jobbigt att vänta på något man inte vet när det ska bli. Har ju fått för mig att det kommer starta på natten men det är ju inte alls säkert. Så håller mig hemma, både för att slippa att vara borta när det sker och för att jag inte är så mobil längre :P Sover jättedåligt på natten för att jag ligger på spänn och letar tecken och för att bebisen är en vilde och sparkar åt alla håll och kanter då så det finns ingen skön sovställning. Det har resulterat i att jag istället sover flera gånger på dagen för det är lättare att sova då av någon anledning. Så det blir inte mycket gjort här inte och jag är alldeles dagvill, det är måndag idag va? :P

Kommentarer

Cissi den 30 december, 2014, 13:12

Tur att du inte hade havandeskapsförgiftning iaf! Förstår att det är jobbigt att bara behöva vänta, ni vill ju Lixom träffa ert barn nu nu nu! Trist med bristningarna oxå, har du smörjt under hela graviditeten? Och är det sån bio oil du använt?:) kram!


Mamma den 30 december, 2014, 16:30

Spännande väntan. Vila mycket, det är bra inför förlossningen <3


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: