web analytics
Dec
31
Postat onsdag den 31/12/2014, 21:14

En liten kort årsresumé som tidigare år då :) Man kan minst sagt säga att 2014 har varit ett händelserikt år! Ett väldigt bra år med mycket bra saker som har hänt. Övertygad om att 2015 kommer bli minst lika bra om inte bättre, det är ju året då vår bebis kommer komma <3 - Den största händelsen av allt var såklart när vi plussade i april, vi väntar en liten bebis och kommer bli föräldrar 2015 (BF var 26/12 2014). Magiskt! - Flyttade till lägenheten vi bor i nu som vi trivs i superbra. - Skaffade katt, 2 st till och med. Nano i mars och Belle i slutet av augusti. Otroligt vad man kan älska två stycken pälsbollar så mycket som man gör <3 De är våra ögonstenar. - Köpte en ny bil, en Volvo v70. - Åkte en helg till Göteborg i maj för att vara med på Ung Cancers medlemsträff, oförglömlig helg, så glad att jag vågade åka trots att jag inte kände någon där innan. - Hade fina semesterdagar uppe i Noraström i juli, badade och åkte båt m.m. - David och jag gjorde en roadtrip med bilen till Ullared och storhandlade till bebisen. - David och jag semestrade en vecka i Grekland (Mykonos) i augusti. Kul och avkopplande resa som jag är glad att vi gjorde trots att det gick en hel del pengar. - Var på spa för första gången nånsin. En helg på Selma Spa i Sunne med bästa Ung Cancer, hade jätteroligt med tjejerna :) - Firade jul höggravid med mamma och lillebror Marcus här i ett snöfritt Karlstad, mysigt det med! 2014

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: