web analytics
Jan
01
Postat torsdag den 01/01/2015, 19:20

Oj, trodde aldrig jag skulle gå över såhär länge! Visst förstföderskor går ju ofta över men trodde högst ett par dagar isåfall. Nytt år är det också så det blir en januaribebis <3 Jätteskönt och vi är jätteglada över det men känns ändå märkligt, var ju inställd på en decemberbebis 2014. Det var ganska så nervöst igår på nyårsafton. Självklart hade vi blivit jätteglada då också och hon hade ju alltid haft en fest att gå på sin födelsedag ;) men det hade känts lite som att falla på målsnöret när det bara handlade om några timmar som skulle avgöra så mycket längre fram i livet med skolan osv. IMG_4707d

Kommer du snart? Vi längtar efter dig!

Kommentarer

Lilla ärtan den 2 januari, 2015, 01:25

Vilken dag som helst nu 😁👏


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: