web analytics
Jan
04
Postat söndag den 04/01/2015, 14:46

IMAG2804

IMAG2806

Vi bor ganska nära en vik i stan där folk brukar åka skridskor på vintern. När jag ännu en gång vaknade i morse utan några som helst känningar eller någon bebis på väg så blev jag på väldigt dåligt humör så bestämde mig för att gå ut på en promenad. Det är ju trots allt fint väder. Så gick till vattnet och till Orrholmsudden och tillbaka. Blev tyvärr inte på något bättre humör men det var skönt att va ute. Blir irriterad över att jag är på dåligt humör men kan inte hjälpa det. Den här glädjen och pirret över att bebisen snart kommer är helt bortblåst för det känns som det inte blir nån unge ändå och jag är irriterad på bebisen nu redan innan den kommit. Bitter över att min kropp inte startar förlossningen och arg på ungen som inte fattar att den ska ut utan ligger där och tjockar sig i stället så att den säkert är jättestor och knubbig och det blir en förjävlig förlossning som typ slutar i sugklocka eller akutsnitt. Dessutom så börjar David jobba igen i morrn då blir ensam hela veckan (+ han jobbar inte ens här i stan) och så kommer han inte ens kunna vara hemma 10 dagar med barnet sen eftersom han måste ta ut av de här 10 dagarna direkt när det sätter i gång och vi inte ens kommit hem, tråkigt att ha missat en massa dagar nu när han ändå varit ledig. Hoppas att jag får tillbaka glädjen när den väl kommer efter igångsättningen till helgen.

Kommentarer

Mamma den 7 januari, 2015, 08:46

Absolut kommer glädjen tillbaks! Det är helt naturligt att känslorna svallar åt alla håll under en graviditet och även dagar efter förlossningen, en massa hormoner som snurrar runt men det lugnar sig. Allt löser sig! Många kramar till er alla <3


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: