web analytics
Jan
21
Postat onsdag den 21/01/2015, 21:54

IMAG0572j

Ahh..! känslan när man går på promenad med barnvagnen och det är ens eget barn som ligger däri, så magiskt! Sån häftig och overklig känsla. Som man längtat och gått och provkört vagnen inne så länge och nu helt plötsligt så kör jag den ”live” som en riktig mamma. För det är jag ju faktiskt nu, en mamma. :)

Kommentarer

Mikaela den 22 januari, 2015, 14:15

Åh så härligt! Jag älskar barnvagnspromenaderna, dels för att det är mysigt men också för att få känna mig fri en stund, ingen som "klänger" på mig. Framförallt efter nätter med dålig sömn tycker jag promenaderna hjälper mig att samla energi och slappna av igen.

Vad skönt också att ni fick pratat igenom förlossningen (appropå ditt andra inlägg) skönt med en förklaring i lugn och ro och kanske även få veta att nästa förlossning (om ni vill ha fler barn) inte behöver vara i närheten så här jobbig! Tänkte inte på barn 2 efter två veckor för då var jag fortfarande fast besluten om aldrig mer. Nu kan vi knappt bärga oss tills vi ska försöka med nästa ;) men inte förrän lillkillen fyllt ett :)

Supersöt mössa med från farmor o farfar!
Kram till er! Och vet du, det kommer gå jättebra att vara hemma själv men man längtar efter pappan både för avlastning men också så är det ju så himla mysigt att vara hemma tillsammans!


victoria den 24 januari, 2015, 15:32

Verkligen! Jättehärligt att komma ut en stund och som du säger vara "fri" ett tag. Haha nää är inte speciellt sugen på en till som det är nu men vill gärna att hon får ett syskon så får väl stå ut med spädbarnstiden en gång till sen… men det har ju bara gått 2 veckor än så jag får väl ge det lite tid, kommer säkert bli sugen sen som du :P

Tack! jaa de nätter hon (och jag) sovit så har det gått bra så hoppas hon börjar sova ordentligt snart :)


Mamma Eva den 30 januari, 2015, 11:37

Fint skrivet <3. Förstår att det var en häftig men lite overklig känsla. Det känns faktiskt lite overkligt för mig också att se dig dra en barnvagn men nu är du ju som du skriver, en riktig mamma! Du och David kommer att bli världens bästa föräldrar till Julia! Hon kommer att älska er för evigt, även när det kommer dagar när hon trotsar er :) och ni kommer också alltid att älska henne <3


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: