web analytics
Jan
26
Postat torsdag den 26/01/2012, 21:38

Alla säger ju att Celcius ska vara så bra och uppiggande och nu när mitt gym börjat sälja dem så måste man ju såklart prova!
Köpte en Apelsin och en Citron/lime, båda med kolsyra. Har hört att de utan kolsyra ska smaka som avslagen cider, dvs äckligt.

celcius apelsin

Testade Apelsinen innan BodyAttack passet idag. Med höga förväntningar hällde jag i mig den (var stressad att komma iväg) ca 25 min innan träning.
Smaken var okej, den smakade ungefär som Fanta fast med energidrycks eftersmak. Lite som en billigare variant av Fanta men helt okej.

Blev lite piggare men vet inte om den gav den monstereffekt jag hade förväntat mig. Kan dock tilläggas att jag låg och sov precis innan jag drack den så var verkligen supertrött innan, så man kanske får bättre effekt om man tar den när man är ”normalpigg”/lite trött. Det får vi se nästa gång när jag testar Citronen.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: