web analytics
Jan
23
Postat fredag den 23/01/2015, 23:31

IMAG3258

Gud hör bön! eller vad man nu säger. Julia sov i natt! Hela natten! Fast med matpauser var 2-3 timme såklart men både hon och jag somnade direkt efter varje utan något krångel. Jätteskönt! Så idag tog vi oss ut på en liten promenad. Första promenaden ensamma till och med :) Jättemysigt var det. Tänk vad lite sömn kan göra?

På eftermiddagen så mötte vi upp David vid tågstationen och gick till BVC tillsammans för att väga henne. Vi har tid hos BVC sköterskan på tisdag men vi var så nyfikna så vi vägde henne själva idag också. De har en våg och amningsrum på BVC som man kan använda när man vill nämligen. Sist vi vägde henne i tisdags hade hon inte gått upp så mycket men idag hade hon gått upp desto mer och väger nu över födelsevikten äntligen.

IMG_5425
Dagens outfit, finbodyn som hon fick av farmor :)

Kommentarer

Mamma den 30 januari, 2015, 11:39

Vilken fin body, gulligt med kragen och volang på armarna!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: